Heel Bouwbedrijf Balemans aan het Restauratieportfolio

18-4-2018 | In twee groepen volgden vijftien medewerkers van Balemans Bouwbedrijf de workshop voor het Restauratieportfolio. In het Restauratieportfolio vermelden de vaklieden precies hun ervaring, kennis, vaardigheden en opleidingen. Alle medewerkers hebben inmiddels hun eigen Restauratieportfolio. Jaco Balemans, directeur van Bouwbedrijf Balemans in Breda, vertelt waarom dat belangrijk is.

“Ik zie in het Restauratieportfolio een toegevoegde waarde voor de vakman. Als je een vakman een compliment geeft, haalt hij zijn schouders op: ‘ik doe toch gewoon mijn werk’,” vertelt Balemans, “maar ik wil ze graag bijbrengen dat ze trots mogen zijn. Voor het Restauratieportfolio moeten de medewerkers wel een drempel over. De meesten zitten maar weinig achter de computer. De app is heel handig en werkt heel laagdrempelig, want hun telefoon hebben ze altijd bij zich.”

Bouwbedrijf Balemans heeft in 2017 meegedaan aan de pilot voor het Restauratieportfolio. Acht medewerkers kropen toen al achter het beeldscherm om hun Restauratieportfolio op te stellen. Nu het Restauratieportfolio voor iedereen beschikbaar is, heeft Jaco Balemans gelijk de rest van zijn medewerkers aangemeld. Dat is niet alleen goed voor de beroepstrots van de medewerkers, maar ook ideaal voor opdrachtgevers: zo weten zij precies wat ze in huis halen!

Met ingang van september 2019 wordt het Restauratieportfolio niet meer aangeboden via het NCE. Heeft u belangstelling? Neemt u dan aub contact op met het bedrijf Inctrl via info@inctrl.

In april 2018 is de naam van de Restauratiepas veranderd in Restauratieportfolio.