Informatieavond Professional Restauratie op 13 juni in Drachten

7-6-2017 | Heeft u of uw bedrijf regelmatig te maken met monumenten en wilt u uw kennis of die van uw medewerkers op dit vlak graag verdiepen? Of bent u werkzaam in de restauratie/bouw en wilt graag gaan specialiseren in de zorg voor monumenten?

Dan is de tweejarige beroepsopleiding Professional Restauratie iets voor u. Deze opleiding wordt vanaf het schooljaar 2017/2018 ook aangeboden door ROC Friese Poort Drachten in samenwerking met Restauratie Opleidings Projecten Noord-Nederland (ROP) en Vereniging Restauratie Noord (VRN). De opleiding is bedoeld voor:

  • Medewerkers van bouwbedrijven werkzaam in de restauratie van gebouwen
  • Medewerkers monumentenzorg en/of toezicht & handhaving bij de overheid
  • Medewerkers van architecten- en adviesbureaus
  • Monumentenwachters

Deskundigheid in de monumentensector is noodzakelijk om ons cultureel erfgoed op verantwoorde wijze ins tand te houden. De kennis en deskundigheid die de opleiding Professional Restauratie u biedt, maakt het mogelijk om vanuit een ander perspectief naar restauratie en onderhoud te kijken.

U bent van harte welkom voor de informatiebijeenkomst over de opleiding Professional Restauratie. Hieronder treft u de gegevens aan. 

Informatieavond Opleiding Professional Resatuartie:

Datum:

Dinsdag 13 juni

Tijd:

Van 19.30 tot ca.21.00 uur

Locatie

ROC Friese Poort Drachten
Gebouw B, ruimte B112
Splitting 21-23
9202 LC Drachten

Programma

Het programma kunt u hier downloaden: Informatieavond Professional Restauratie.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via https://www.rocfriesepoort.nl/Informatieavondprofessionalrestauratie,
of stuur een email naar info@erfgoedopleidingen.nl onder vermelding van van uw naam, uw, functie, bedrijfsnaam en uw emailadres.