Informatieavonden Professional Restauratie ROC van Twente en ROC Friese Poort

7-6-2017 | Heeft u of uw bedrijf regelmatig te maken met monumenten en wilt u uw kennis of die van uw medewerkers op dit vlak graag verdiepen? Of bent u werkzaam in de restauratie/bouw en wilt graag gaan specialiseren in de zorg voor monumenten? Dan is de tweejarige beroepsopleiding Professional Restauratie iets voor u. Op 14 juni en 26 juni aanstaande bent u van harte welkom op de voorlichtingsavonden van ROC van Twente en ROC Friese Poort Drachten.

Drie locaties en twee varianten

De volledige MBO-4 opleiding start na de zomer bij ROC van Twente in Hengelo en bij ROC Friese Poort in Drachten.  In Amersfoort, bij het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen, kunt u na de zomer beginnen met de branche-variant van de opleiding Professional Restauratie. Daarbij volgt de student alleen de restauratievakken en wordt de opleiding afgerond met een branchediploma van het NCE.

Waarom en voor wie

Deskundigheid in de monumentensector is noodzakelijk om ons cultureel erfgoed op verantwoorde wijze ins tand te houden. De kennis en deskundigheid die de opleiding Professional Restauratie u biedt, maakt het mogelijk om vanuit een ander perspectief naar restauratie en onderhoud te kijken. De opleiding Professional Restauratie is interessant voor:

  • Medewerkers van bouwbedrijven werkzaam in de restauratie van gebouwen
  • Medewerkers monumentenzorg en/of toezicht & handhaving bij de overheid
  • Medewerkers van architecten- en adviesbureaus
  • Monumentenwachters

U bent van harte welkom bij een van de informatiebijeenkomst over de opleiding Professional Restauratie. Heeft u interesse in de branche-opleiding in Amersfoort, neemt u dan aub contact op via iinfo@erfgoedopleidngen.nl.

Informatieavond ROC van Twente

Datum: Donderdag 14 juni 2018.
Tijd: Van 19.00 tot ca.21.30 uur.
Locatie: Dominicanenklooster, Assendorperstraat 29, 8012 DE Zwolle.
Aanmelden: stuurt u aub een email te sturen naar Cindy Zendman,  czendman@ribo.nl onder vermelding van van uw naam, uw, functie, bedrijfsnaam en uw emailadres. Een brief mag ook:  Stichting RIBO, Haarweg 3, 7775PC Hengelo. 

Informatieavond ROC Friese Poort Drachten

Datum: Dinsdag 26 juni 2018.
Tijd: Van 19.30 tot ca.21.00 uur.
Locatie: ROC Friese Poort Drachten, Gebouw B, Splitting 21-23, 9202 LC Drachten (Ruimte B112).
Programma: Informatieavond Professional Restauratie (download).
Aanmelden: vult u aub het formulier in Aanmeldformulier ROC Friese Poort 26 juni 2018.

 Foto: Boris Stokman