Inschrijven voor de opleiding Erfgoed Schilderen

Opleiding

Erfgoed Schilderen
Module 1: Intro Monumentenzorg
Locatie Klooster ter Eem, Amersfoort.
Prijs € 725,00 (excl. BTW), incl. 5 x lunch.
Module 2: Verftechnologie
Locatie Schildersvakopleiding Zutphen.
Prijs € 812,50 (excl. BTW)
Ik ben lid van OnderhoudNL

Wanneer u uw lidmaatschapsnummer aan ons doorgeeft en daarmee aanspraak maakt op de subsidie van OnderhoudNL, stemt u ermee in dat NCE uw deelname aan de opleiding meldt aan OnderhoudNL. Uw koepelorganisatie zal contact met u opnemen over ERM-certificeringsmogelijkheden.

NB Schilders, die vallen onder de CAO van de Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf, kunnen een opleidingssubsidie tot € 2.500,- aanvragen bij de Stichting Mijn Carrière.

Ik ben van plan om mij aan te melden voor alle modules en het examen, zodat ik het branchediploma kan behalen

Als u dit vakje aankruist, houden wij u op de hoogte van de planning van de volgende modules. Tevens komt u op een voorrangslijst om in aanmerking te blijven komen voor de subsidie van OnderhoudNL

Persoonlijke gegevens

heer
mevrouw

Vooropleiding/functie

Uw diploma's, werkervaring en referenties worden in een intake gecheckt. Mocht e.e.a. naar de inschatting van het NCE onvoldoende zijn om de opleidingsmodule(s) met succes te kunnen volgen, kan uw inschrijving door het NCE worden geannuleerd.

Gegevens bedrijf/organisatie

Ik ben werkzaam als zzp'er
Ik ben werkzaam bij een bedrijf/organisatie

De NCE-opleidingen staan open voor zowel medewerkers met een vast dienstverband bij een bedrijf als voor ZZP-ers. Wanneer u als ZZP-er alle modules wilt doorlopen en het examen wilt afleggen om een branchediploma te behalen, zal in overleg gekeken worden op welke wijze het examen vorm kan krijgen.

Factuurgegevens (wij factureren per e-mail)

Algemene voorwaarden voor particulieren of bedrijven (aanklikken wat van toepassing is)

Ik meld mij aan als particulier voor deze opleiding. Ik heb kennis genomen van de algemene voorwaarden voor consumenten van het NCE en ga akkoord met de toepasselijkheid ervan.
Ik meld een medewerker van mijn bedrijf aan voor deze opleiding. Ik heb kennis genomen van de algemene voorwaarden voor bedrijven van het NCE en ga akkoord met de toepasselijkheid ervan.

U bent verplicht de vragen met een * in te vullen