Restauratie Voegen

Doelgroep

Is het je passie om voegwerk te verrichten aan historische gebouwen en ben je er aan toe om je vakkennis te verdiepen? Dan is de opleiding Restauratie Voegen iets voor jou.

De NCE opleiding Restauratie Voegen is  ontwikkeld in samenspraak met de brancheorganisaties Gebouwschil Nederland en Stichting Voeggarant. Deze opleiding sluit dus goed aan op de wensen van het werkveld.

“Monumentale restauratie is een bijzonder vak, het opleiden van (jonge) mensen is noodzaak voor het behoud van ons erfgoed, met kennis en kunde!”
- Marc Bohle, Marc Bohle Gevelwerken, Amsterdam en bestuurslid Gebouwschil Nederland

BASISINFORMATIE

MBO-3 NIVEAU

Reguliere opleiding Bij deze opleiding volg je het hele programma in één keer.

Locatie Bouwmensen Amersfoort.

Start 1ste helft 2023. 

Duur 12 lesdagen.

Data  n.t.b.

Lestijden 8.00 tot 16.00 uur.

Instroomniveau Voegen MBO-2 of gelijkwaardig door werkervaring.

Diploma Je sluit de opleiding af met een branchediploma van het NCE.

Prijs  n.t.b. exclusief BTW.

  • Koffie, thee en materiaal zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Tenzij anders vermeld is de prijs exclusief kosten voor maaltijden, eventuele excursies en mogelijke andere zaken.
  • NCE-opleidingen worden ondersteund door het ministerie van OCW. Indien OCW de subsidieverstrekking aan NCE gedurende de looptijd van de opleiding beëindigt, kan NCE de opleiding annuleren en deze overeenkomst tussentijds opzeggen waarbij NCE niet aansprakelijk is voor enige schade. Reeds vooruitbetaalde cursuskosten worden in dat geval gerestitueerd, maar het NCE is gerechtigd redelijke kosten in verband met reeds uitgevoerde opleidingsactiviteiten of verstrekte lesstof niet te restitueren.

Interesse Via info@erfgoedopleidingen.nl kun je o.v.v. de naam van de opleiding, je 06-nummer en je woonplaats je interesse kenbaar maken. Wij nemen dan contact met je op zodra alle gegevens bekend zijn en de inschrijving voor de opleiding officieel van start gaat.

Algemene voorwaarden

De opleiding van het NCE zijn bedoeld voor mensen die in dienst van een werkgever of als zzp-er werkzaam zijn in de restauratie. De algemene voorwaarden van het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen zijn op al onze opleidingen van toepassing.
Download: Algemene voorwaarden (incl. klachtregeling) voor bedrijven (werkgevers van de studenten) en zzp-ers.