“Kenmerkend voor studenten Professional Restauratie: liefde voor het vak!”

28-11-2017 | Wil je een referentie voor de opleiding Professional Restauratie? Lees de reactie van Gisela Schuchmann, docente Nederlands, die Joost Ahsmann, adviseur bij de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, in de klas had. Joost vertelde ons al eerder zijn ervaringen met deze opleiding. In januari 2018 start de opleiding weer. Inschrijven kan tot 18 december aanstaande. Wees erbij.

Voor het vak Nederlands gaven de leerlingen Professional Restauratie allemaal een presentatie over een restauratieproject. Zo kreeg Schuchmannn niet alleen een indruk van hun beheersing van de Nederlandse taal, maar ook van het restauratievak en de mensen, die in de restauratie werkzaam zijn. Via Linkedin liet zij weten: “Joost heeft de opleiding Restauratie aan het Koning Willem I College gevolgd in Den Bosch. Kenmerkend voor deze opleiding is dat zowel docenten als studenten elkaar inspireren door hun liefde voor het vak. Ik heb bij geen enkele opleiding de studenten met zoveel passie hun afstudeerprojecten zien presenteren: erfgoed analyse, restauratietechnieken en eindresultaat komen hier mooi samen. Trots op Joost dat hij naast zijn baan deze opleiding zo succesvol heeft afgerond!”

We kunnen het zelf zeggen maar het is wel zo aardig als u het van een ander hoort.

In januari 2018 start de opleiding Professional Restauratie in Amersfoort. Inschrijven kan tot 18 december aanstaande. Kijk hier voor meer informatie en het inschrijfformulier: Opleiding Professional Restauratie.

.

.