Docententeam NCE uitgebreid

18-9-2019 | NCE heet een vijftal nieuwe docenten van harte welkom. Nu de opleiding Specialist Restauratie Timmeren/Metselen in Amsterdam, Arnhem én Goes wordt gegeven, was er behoefte aan versterking van het NCE-docententeam. Die is gevonden in John van den Heuvel, Roderick Nijenhuis, Annemarieke van der Beek, Ole Streumer en Ernest Kurpershoek.

De NCE-docenten brengen een jarenlange ervaring in de restauratiewereld met zich mee, een voorwaarde om het restauratievakmanschap over te dragen aan een nieuwe generatie restauratievaklieden. Voor wat betreft de didactische vaardigheden brengt de een meer ervaring mee dan de ander, maar allemaal worden ze later in de herfst tijdens een dag boordevol didactiek ondergedompeld in de kennis over lesgeven aan vaklieden. Daarnaast biedt coördinator uitvoering en door de wol geverfde docent Joop Jansen het eerste halfjaar intensieve ondersteuning aan de kersverse docenten onder de nieuwe aanwas.

We zijn ontzettend blij met de uitbreiding van het NCE-docententeam en wensen hen allemaal veel plezier en succes in het geven van hun lessen.

Op de foto alle NCE-docenten tijdens de docentenkick-off van het nieuwe schooljaar begin september 2019. Van links naar rechts: Ernest Kurpershoek, John van den Heuvel, Willard van Reenen, Roderick Nijenhuis, Joop Jansen, Annemarieke van der Beek, Ole Streumer, Louis Gerdessen, Joep Grooten, Lammert van Hemert, Wilfred Mengerink. Klaas Boeder, Gert Tutert en René Bussink ontbreken.