NCE krijgt NRTO-keurmerk voor kwaliteit en professionaliteit

11-7-2019 | Bij het NCE geloven we in de kwaliteit van onze opleidingen. Nu hebben we ook een onafhankelijke erkenning gekregen van onze kwaliteit en professionaliteit. Want NCE heeft het NRTO-keurmerk behaald! Begin juni kregen we bezoek van Ruud Wink, auditor van de certificerende instelling CPION. NCE-medewerkers Agnes van Alphen en Jephta Dullaart zaten klaar met de lesboeken, de website, alles wat maar geaudit kon worden. En met succes, want de auditor was zeer te spreken over onze voorbereiding en verantwoording van onze dienstverlening. 

Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat het NCE voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. De studenten van alle NCE-opleidingen hebben hiermee nog meer zekerheid over zaken als een goede organisatie en borging van kwaliteit.

Het verkrijgen van dit keurmerk is voor ons een erkenning van de kwaliteit van onze producten en de professionaliteit van onze dienstverlening. In januari 2019 is het NCE lid geworden van het NRTO en zijn we begonnen met de voorbereidingen voor de audit. Aan de hand van vier checklisten zijn o.a. bedrijfsprocedures ingericht, factsheets opgesteld en zijn alle beschrijvingen van de NCE-opleidingen op de website aangevuld conform de eisen van het NRTO. 

Voor meer informatie: NRTO.

Foto onder v.l.n.r.:
Auditor Ruud Wink (CPION), Jephta Dullaart en Agnes van Alphen (NCE)