Nieuwe initiatieven restauratieopleidingen in de regio Amsterdam

22-1-2020 | Om het restauratievakmanschap in de regio op peil te brengen, is in 2019 de NCE opleiding Specialist Restauratie Timmeren en Metselen bij Bouwmensen Amsterdam van start gegaan. Met 19 deelnemers mag dit met recht een succes genoemd worden. De reacties van de leerlingen en bouwbedrijven over de opleiding zijn positief. Op donderdag 20 februari a.s. organiseren Bouwmensen Amsterdam en het NCE een informatiebijeenkomst om te peilen of de opleiding in schooljaar 2020/21 weer gegeven kan worden.

In een tijd waarin het personeelstekort in de bouw sterk oploopt, staat ook het vakmanschap onder zware druk. Vooral in de restauratiebranche is dit, mede door de vergrijzing, een belangrijk item geworden.
De opleiding Specialist Restauratie Timmeren/Metselen is bedoeld voor allround opgeleide timmerlieden en metselaars, die zich willen specialiseren in de restauratie. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd zich over de opleiding Specialist Restauratie Timmeren/Metselen te laten informeren tijdens een lunchbijeenkomst op donderdag 20 februari (alle details staan onderaan). Vertegenwoordigers van Bouwmensen Amsterdam en het NCE tonen de opleidingsmogelijkheden en geven uitleg over de opleiding Restauratie Timmeren en Metselen.

Door middel van het invullen en opsturen van het antwoordformulier (u kunt het hieronder downloaden) maakt u kenbaar dat u bij deze lunchbijeenkomst aanwezig wenst te zijn. Uiteraard hopen wij op een goede opkomst.

Download: Inschrijfformulier voor de informatiebijeenkomst 20 februari 2020

Informatiebijeenkomst Specialist Restauratie Timmeren/Metselen

  • Datum: donderdag 20 februari 2020
  • Tijdstip: 12.00 tot 13.30 uur. Voor lunch wordt gezorgd.
  • Waar: Bouwmensen Amsterdam, Verrijn Stuartweg 48, 1112 AX Diemen

U kunt hier alvast de basisinformatie over de opleiding bekijken:
Specialist Restauratie Timmeren/Metselen.