Ontmoet de nieuwe generatie erfgoedprofessionals

3-10-2018 | Tijdens het Nationaal Monumentencongres in Amersfoort op 8 november 2018 organiseert NCE samen met de Reinwardt Academie en de Erfgoed Academie een deelsessie over erfgoed- en restauratieonderwijs. Daarbij praten we niet alleen óver de deelnemers aan onze opleidingen, maar we hebben een aantal van hen ook gevraagd u mee te nemen in hun belevingswereld.

U gaat o.a. op ontdekkingstocht in de Prodentfabriek en op het voormalig industrieterrein De Nieuwe Stad onder leiding van deelnemers aan de opleiding Professional Restauratie en de opleiding Cultureel Erfgoed van de Reinwardt Academie en alumni van de leergang Erfgoedfilosofie van de Erfgoed Academie.

Het definitieve programma van onze deelsessie wordt binnenkort gepubliceerd op de site van het Nationaal Monumentencongres. Dan kunt u zich inschrijven voor onze deelsessie.

Jong Monumententalent 2018

Kent u een jonge vakman/vrouw of erfgoedprofessional die flink aan de weg timmert en het verdient in de schijnwerper gezet te worden? Meld hem of haar aan voor de titel Jong Monumententalent 2018! Dat kan nog tot 12 oktober 2018.

Kaarten voor het Nationaal Monumentencongres 2018

Nog geen kaartje gekocht voor het Nationaal Monumentencongres? Bestel uw kaarten hier: Nationaal Monumentencongres 2018.