Praat bij tijdens de Partnerdag van NCE op de vakbeurs Monument

14-3-2019 | Op donderdag 16 mei is het Partnerdag in de stand van NCE (C091) op de vakbeurs Monument in de Brabanthallen in Den Bosch. Wij zijn dan namelijk alweer 10 maanden onderweg met het uitvoeren van het NCE-Masterplan 2018-2021, waarin wij samenwerken met onze 14 partners* uit verschillende restauratiedisciplines. Wij willen de mensen achter onze partners, die werkzaam zijn in de restauratie, de mogelijkheid bieden persoonlijk bij te praten over de ontwikkelingen met de NCE-projectleiders.

U kunt zich alvast registreren, zodat u de vakbeurs Monument kosteloos kunt bezoeken. U kunt zich hier aanmelden: NCE-voorregistratie.

Houdt u aub onze social media en onze nieuwsbrief in de gaten, want wij publiceren op later tijdstip de tijden waarop de verschillende NCE-projectleiders in de stand aanwezig zullen zijn om met u van gedachten te wisselen over het onderwijs en mogelijke nieuwe opleidingen of keuzedelen op uw vakgebied. 

De koffie staat klaar! Komt u ook?

Nog even nakijken wat het Masterplan inhoudt? Kijk hier: Masterplan 2018-2021.

Hier vindt u alle informatie over de beurs: Vakbeurs Monument.

*Het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen wordt gesteund door 14 partners uit de restauratiesector, die samen hun krachten hebben gebundeld om te zorgen dat goede restauratieopleidingen voor Nederland behouden blijven.
Onze partners zijn: Vakgroep Restauratie, Aannemers Federatie, VAWR Restauratie Architecten, Restauratie Opleidingsprojecten Nederland, Vereniging Timmerwerk Restauratie, Vereniging Restauratie Steenhouwers, Nederlands Gilde van Kunst, Sier en Restauratiesmeden, OnderhoudNL Restauratieschilders, Voeggarant, Ondernemersvereniging van Glazeniers, Het Restauratieconvergent, Vereniging Restauratoren Nederland, The Art Restorers Association Nederland,
Vereniging Restauratie Noord.