Samenwerking met ROC’s: wat ging goed, wat kan beter?

27-6-2018 | Ook het NCE deed in juni een beetje examen, want we hebben zg. harmonisatieoverleg gevoerd met ROC Friese Poort, ROC van Twente en het Koning Willem I College (Den Bosch) om nog betere afspraken te maken en de opleidingen nog beter te kunnen geven in het nieuwe schooljaar. ROC Friese Poort en ROC van Twente hielden informatieavonden voor de opleiding Professional Restauratie. Waarom krijgt Cor Ariëns een fles bubbels?

Op de avonden kwam een mooi aantal serieuze belangstellenden af. Voor wie er niet bij kon zijn, neem gerust contact op voor een persoonlijke intake. Na de zomer start de opleiding Professional Restauratie in Drachten, Hengelo en Amersfoort. Voor meer informatie en aanmelden: opleiding Professional Restauratie.

Van het Koning Willem I College nemen we afscheid want na 25 jaar stopt deze school met de opleiding Professional Restauratie. De laatste lichting krijgt op 6 juli a.s. het diploma. Er was een fles bubbels voor Cor Ariëns, boegbeeld van de opleiding bij het Koning Willem I daar, want Cor gaat met pensioen. 

Hartelijk dank voor je geweldige jarenlange inzet, Cor!

.

.

.