Gelukt! NCE-opleiding Specialist Restauratie Timmeren zeker van start in Amsterdam

14-3-2019 | We zijn er hartstikke trots op dat er, door samenwerking met restauratiebedrijven, Bouwmensen Amsterdam en ROC van Amsterdam, genoeg aanmeldingen zijn om de NCE-opleiding Specialist Restauratie Timmeren/Metselen in Amsterdam te starten. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Grijp uw kans om uw vaklieden aan te melden!

De lessen starten in september en worden gedurende één schooljaar gegeven op de donderdagmiddag + donderdagavond van ca. 14:00 tot 21:00 uur bij Bouwmensen Amsterdam aan de Stuart Verrijnweg 48 in Amsterdam. Er wordt rond 17:00 uur een maaltijd verzorgd. De kosten van de opleiding bedragen € 3.850 (excl. BTW, catering en excursie).

Alle deelnemers tot nu toe hebben gekozen voor de brancheopleiding. Dit betekent dat in het schooljaar 2019-2019 de restauratievakken door docenten van het NCE worden gegeven. Mocht er toch nog interesse ontstaan voor een MBO-4 diploma, dan is het ROC van Amsterdam graag bereid om de generieke vakken en keuzedelen aansluitend op de brancheopleiding, in het schooljaar 2020-2021 te organiseren. Dan kan de opleiding desgewenst worden afgerond met een MBO-4 diploma.

Er is tot nu toe één aanmelding van een metselaar, waardoor wij de lessen voor het profieldeel metselen helaas niet kunnen aanbieden. Metselaren kunnen wel het basisdeel van de opleiding volgen, dit is ca. 50% van de opleiding. Zodra we een groepje metselaren vanuit het hele land hebben, zullen we het profieldeel metselen op een centrale plek in het land organiseren. Het kan enige tijd duren voor het zover is.

Vanuit het NCE is Joop Jansen de opleidingscoördinator. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met hem opnemen: j.jansen@erfgoedopleidingen.nl / 06 – 23 57 91 46.

Bekijk hier alle informatie: Specialist Restauratie Timmeren / Specialist Restauratie Metselen.