Samen brengen we de opleiding Specialist Restauratie Timmeren & Metselen naar Zeeland

18-4-2019 | Ook het Zeeuws erfgoed verdient goed opgeleide restauratievaklieden. Daarom zet NCE samen met Erfgoed Zeeland, Scalda, Bouwmensen, ROP Zeeland, de provincie en bouwbedrijven de schouders onder het organiseren van de opleiding Specialist Restauratie Timmeren/Metsen in Goes. De ambitie is om in september 2019 te starten Vaklieden en werkgevers, stuur bij interesse ajb een bericht aan info@erfgoedopleidingen.nl.

De opleiding kan alleen van start gaan bij voldoende aanmeldingen. We hebben al 12 potentiële deelnemers in beeld. Het is goed om te weten dat Volandis in het kader van de Duurzame Inzetbaarheidsanalyse een tegemoetkoming in de studiekosten van maximaal € 1.250,00 beschikbaar stelt. Hieraan zijn voorwaarden verbonden. Voor meer informatie kunt u terecht bij Volandis: Overgangsregeling Duurzame Inzetbaarheidsanalyse (deze subsidie loopt af op 31 december 2019).

Wilt u ook investeren in het restauratievakmanschap binnen uw bedrijf?

Deelnemers kunnen zich nog steeds aanmelden voor de opleiding Specialist Restauratie Timmeren & Metselen.
Wie geïnteresseerd is in deelname aan de opleiding en behoefte heeft aan een persoonlijk adviesgesprek, kan een afspraak maken met een van de docenten. Neem dan svp contact op met NCE via 033-445 04 11 of info@erfgoedopleidingen.nl.

Timmerlieden kijken voor meer informatie en inschrijven hier: Specialist Restauratie Timmeren.
Metselaars kijken voor meer informatie en inschrijven hier: Specialist Restauratie Metselen.