Specialist Restauratie Timmeren/Metselen

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor allround opgeleide timmermannen en metselaars, die graag werken aan historische gebouwen en die op zoek zijn naar verdieping van hun vakkennis. Deze opleiding is door het NCE ontwikkeld in samenspraak met de Vakgroep Restauratie, de Vereniging Timmerwerk Restauratie en Gebouwschil Nederland. Deze opleiding sluit dus perfect aan bij de wensen van restauratiebedrijven.

“Door de opleiding kan je veel betere keuzes maken en beter overleggen met opdrachtgevers.”
- Arjan Pret, oud-student Specialist Restauratie Timmeren en voorman Burgy Bouwbedrijf, Leiden

BASISINFORMATIE

MBO-4 NIVEAU

Reguliere opleiding Bij deze opleiding volg je het hele programma in één keer.

Locatie Arnhem/Doetinchem (zowel volledige MBO-opleiding als brancheopleiding). Tweede locatie in overleg met bedrijven en scholen (alleen brancheopleiding): n.t.b.

Start september 2020.

Duur Arnhem: één of twee avonden per week gedurende twee schooljaren (dit is afhankelijk van de keuze voor de volledige MBO-opleiding of de brancheopleiding). Tweede locatie: twee dagdelen (middag + avond) per week gedurende één schooljaar.

Lesdag n.t.b.

Instroomniveau allround timmeren of metselen niveau 3 of gelijkwaardig door werkervaring.

Richtprijs € 3.850,- exclusief BTW. Deze prijs geldt voor zowel de volledige MBO-4 opleiding als voor de brancheopleiding.

Inschrijven timmerenInschrijven metselen

Let op 1: Bij de volledige MBO-4 opleiding dien je tevens rekening te houden met het schoolgeld van ca. € 600,- per jaar.

Let op 2: Niet inbegrepen zijn de kosten voor lesmaterialen voor de generieke vakken en het verplichte keuzedeel, eventuele excursies, maaltijden en mogelijke andere extra zaken.

Algemene voorwaarden

Op deze opleiding zijn de algemene voorwaarden van het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen van toepassing. Kies hieronder de voorwaarden die op jou van toepassing zijn.